Povabilo k identifikaciji neprimernih odlagališč odpadkov

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

V sodelovanju z MOK smo v KS Bitnje pristopili k čistilni akciji, tekom katere bomo v KS identificirali črne točke z nepravilno odloženimi odpadki.
Krajane zato naprošamo, da nam morebitne opažene točke z nepravilno odloženimi odpadki sporočite prek email naslova ks.bitnje@gmail.com z opisom lokacije, zaželjena je tudi fotografija odlagališča.
Podatke nam lahko sporočite tudi preko FB sporočil.

Akcijska ekipa si bo v sredo lokacije ogledala, popisala in vnesla v digitalni kataster, ki bo v kratkem dostopen na spletnih straneh MOK.

Rok za prijavo opaženih odlagališč je do torka, 28. 4.

Hvala, KS Bitnje.

Sporočilo MOK:

Pozdravljeni,

v vednost, da je odprt e-naslov KS.Kranj@kranj.si Naveden je tudi v kontaktu  na naši spletni strani pri zavihku KS;  https://www.kranj.si/mestna-obcina/krajevne-skupnosti

Prosim, da na ta  e-naslov usmerjajte  krajane za nadaljnjo komunikacijo z MOK.

Za začetek uverture v čistilno akcijo pa sporočam,  da se je prijavilo 11 krajevnih skupnosti. Zato vas  prosim, da  najpozneje do torka, 28. 4. 2020,   do konca delovnika na e-naslov KS.Kranj@kranj.si sporočite tako imenovane črne točke v vaši krajevni skupnosti. Torej lokacije, kjer se je v zadnjem času nepravilno odlagalo odpadke; če jih seveda imate evidentirane. Akcijska ekipa si jih bo v sredo ogledala, popisala in vnesla v digitalni kataster, ki bo v kratkem dostopen na spletnih straneh MOK. Zasnovan bo tako, da ga bo možno posodabljati oziroma dopolnjevati. Javnost bomo o tem, skupaj z navodili za uporabo, obvestili takoj, ko bo digitalni kataster vzpostavljen.